Дом Хармония
виж цялото видео
продължи към уебсайта

ЗА НАС

Хармония в дома и семейният живот.., към това се стреми всеки новодомец. Затова и ние от Дом Хармония работим в тази посока, съживяваме вашите домове, вдъхваме им настроение, повече цвят и живот. 
Всичко започна през 2000 –та година с името Дом Хармония, защото знаем, че няма Дом без Хармония и всеки Дом е жив, когато в него има топлина, настроение и уют. Точно това е текстилът за дома.
В самото начало се помещавахме в  малко магазинче на ул. Пиротска 29 в София, предлагахме интересни тъкани, разнообразни и специални десени, актуални и заинтригуващи...
Вие – скъпи клиенти ни накарахте да вярваме в нашите сили и възможности, дадохте ни куража да направим още магазини, да предложим по- голямо разнообразие и да работим с още по- голям размах.
Възходящият ни път на развитие се дължи на упорит и всеотдаен труд и стремеж за удовлетворяване изискванията и на най- взискателните клиенти. Ключови елементи в маркетинговата стратегия на компанията са креативно и гъвкаво мислене, нововъведения, квалифициран персонал, високи стандарти за качество на продуктите и обслужване. Всичко това, в комбинация с богат асортимент, бързи срокове на изпълнение и конкурентни цени са причина за растящото доверие към нас. Събрахме добър екип Дом Хармония и вече предлагаме пълният комплекс от услуги –  Ало, Перде!  - Избирате всичко за завесите - от посещение за размери и консултация, до финално монтиране и декориране на корнизи, пердета, текстилни щори, декори и др. Приемаме всеки нов дом за ново предизвикателство, мислим творчески и иновативно.
Предлагаме варианти и комбинации. Работим в кратки срокове, на приемливи и разумни цени. За Вашият избор и поръчка, ще се консултирате с любезният ни и мотивиран екип от консултанти във всеки магазин от веригата Дом Хармония. На разположение е специализирано шивашко ателие, с екип от опитни и сръчни шивачи.

Ралица Иванова Създател на Дом Хармония Създател - основател на Дом Хармония. Внимателна и нащрек за всички детайли, познава отблизо много от клиентите. Старае се да се информира за текущите поръчки, за да контролира сроковете и качеството. Близка е с всички от екипа на Дом Хармония, поддържа приятелска атмосфера, има майчински чувства към всеки от фирмата. Майка на три деца, винаги забързана и много делова, но не отказва да ви изслуша и да ви посъветва.
Стефан Иванов Създател - Управител Дом Хармония Винаги сериозно следи своята работа и работата на екипа. Стефан е делови и отговорен. Щом обещае, думата на две не става! Премерен и много земен. Работохолик и перфекционист. За него няма невъзможни неща! Отговаря за доставките и складовата наличност, контрол над вноса и поръчките. С интересно чувство за хумор, но щом е в настроение, значи живота е прекрасен!
Силвия Димитрова Асистент управител Дом Хармония Дясната ръка на шефа. Желязната ръка в кадифена ръкавица. Организатора в магазините. Вижда всичко, знае всичко, може всичко. За да върви дейността прецизно и стриктно ще се погрижи Силвето. Може да ви информира и консултира, знае много за поръчките и следи за стриктното изработване. Много слънчева и лъчезарна. С приятно чувство за хумор, няма да ви спести нищо. Майка на малко момченце.
Красимир Крумов Отговорник Монтажи Краси е опитен и много компетентен. Създава и реализира много от нашите проекти в София или в други градове из България. Пълен перфекционист и професионалист. Държи на реда и чистотата. Сам или не - е способен да направи чудеса.
Ивета Въжарова – Ива Консултант Тя обикновено ще ви посрещне в Шоурум Дом Хармония - бул. Христо Ботев 64. Усмихната и любезна, ще ви изслуша и ще ви посъветва. Много клиенти й се доверяват. Опитна, с добри решения и разбиращо, ще направи всичко, за да сте удовлетворени. Приятелка на всеки от фирмата, знае всички тайни! Майка на близнаци - момчета.
Ренета Mетодиева - Рени Консултант Рени е консултант в Шоурум Дом Хармония - бул.Цар Борис Трети 95. Ще ви посрещне с усмивка, с памук ще влезе под кожата. Консултира и разказва много увлекателно. Харизматична и чаровна, Любимка е на много клиенти. Дългогодишната й практика я прави ценен кадър, доверието ви е оправдано. Майка на чаровна девойка.
Надя Димитрова Консултант На разположение в Шоурум Дом Хармония - бул. Витоша 99, София. Надя е изпълнителна, отговорна и много стриктна към поетите задачи. Влиза добре в разговор, владее ситуацията. От скоро в екипа на Дом Хармония, но може всичко и вече знае всичко. Хубаво ще ви посрещне и с усмивка ще ви изпрати. Майка на малка принцеса.
Наталия Димитрова Консултант Нати - Тя с усмивка ви посреща и изпраща. Наталка е чаровна и търпелива. Клиентите ни я познават от магазин СПАЛНО БЕЛЬО на бул. Стефан Стамболов 19, близо до Пиротска. Тя знае много за спалнята и всички продукти за нея. Може да ви изслуша, да ви покаже и с усмивка да ви изпрати. Тук е нейната сила. Майка на малък чаровник.
Магда Стоплийска - Маги Консултант Нашият консултант- продавач – най- опитна в екипа на Дом Хармония. Ще я намерите на ул. Пиротска 29 Може да се каже, че обучава всички с лекота и знае много за всеки, но е като заключен сандък. Трудно можеш тайни да научиш от нея. Сериозна, отговорна и винаги точна! Ще ви изненада с търпението си и лесно ще й се доверите. Трудно може да я видите ядосана и намръщена.
Ивалена - Ива Главен шивач Дом Хармония Тя е отговорник шивашко ателие - Дом Хармония. Инженер по професия, знае как и сигурно може да го изпълни. Когато е трудно, намира начин и пак става. За нея ще кажем: Вълшебната ножица, крои и разпределя задачите на своите колежки. Опитна и сръчна, заслужила е доверие още от създаването на Дом Хармония. Чаровна и усмихната, търсена от всички всекидневно. С търпение и упорит труд, може да направи чудни завеси, текстилни щори, декоративни възглавници, покривки, шалтета и каквото си поръчате. Тя го може.
Наталия - Нати Шивач Нати е дясната ръка в шивашко ателие Дом Хармония. Разбира от всичко, шие бързо и неуморно. За всеки продукт и изделие тя пипа в детайли. Сериозна и практична, може с две ръце да ви направи вълшебства. Както с ножицата, така добре се справя и с машината. Почне ли нещо, значи е станало.
Мони Шивач Мони е сигурна ръка в шивашко ателие Дом Хармония. Разбира от всичко, шие всекидневно и неуморно. За всеки продукт и изделие тя пипа в детайли. Сериозна и практична, може с две ръце да ви направи вашето перде. Добре се справя с машината.
Диди Антова Консултант Диди е дългогодишен консултант в кинкалерия Дом Хармония. Тя отговаря за магазин Шивашки материали. Там се специализира и знае всичко. Може да ви посъветва за най- доброто и най- правилното решение. Приятна и стабилна. Може да й се доверите.