Дом Хармония
виж цялото видео
продължи към уебсайта

ЗА НАС

Завесата е деликатният завършек на мечтата за дома.

20 години ние работим за това. Обличаме дома в красив текстил. В него модни диктатори няма, в него има свободни артисти.

Домът не е нашата крепост. Домът е огледало.

Какво е „Дом Хармония“... Шоурум за завеси, корнизи, щори и спално бельо. Шест големи магазина, 20 години професионален опит, отдаден екип от 25-ма консултанти, дизайнери, монтажисти, шивачи. Мислим креативно и гъвкаво, създаваме висок стандарт за качество на обслужване, продукти и изпълнение. Предлагаме богат избор от интересни като състав и десен тъкани и аксесоари за тях. Актуални и интригуващи окото. Деликатни на допир. Естествени в материя и в цвят. Леки или тежки. Изчистени или с богата орнаментика. Всички са различни точно като вас и вашия дом.

Ние не предлагаме просто текстил. Ние създаваме чувство за дом. Чувство за хармония.

Започнахме през 2000-та година, на втория етаж в тясно магазинче на „Пиротска“ 29, с прозорец с малко перде. Сменяхме го често, според различните ни настроения и цветовете навън. Така, ден след ден, мострите се увеличаваха, а прозорецът ни... се превърна в широки витрини на нашите нови магазини.

Създадохме Дом - Дом Хармония!

Ралица Иванова Създател на Дом Хармония Създател - основател на Дом Хармония. Внимателна и нащрек за всички детайли, познава отблизо много от клиентите. Старае се да се информира за текущите поръчки, за да контролира сроковете и качеството. Близка е с всички от екипа на Дом Хармония, поддържа приятелска атмосфера, има майчински чувства към всеки от фирмата. Майка на три деца, винаги забързана и много делова, но не отказва да ви изслуша и да ви посъветва.
Стефан Иванов Създател - Управител Дом Хармония Винаги сериозно следи своята работа и работата на екипа. Стефан е делови и отговорен. Щом обещае, думата на две не става! Премерен и много земен. Работохолик и перфекционист. За него няма невъзможни неща! Отговаря за доставките и складовата наличност, контрол над вноса и поръчките. С интересно чувство за хумор, но щом е в настроение, значи живота е прекрасен!
Красимир Крумов Отговорник Монтажи Краси е опитен и много компетентен. Създава и реализира много от нашите проекти в София или в други градове из България. Пълен перфекционист и професионалист. Държи на реда и чистотата. Сам или не - е способен да направи чудеса.
Десислава консултант Деси е усмихната, лъчезарна, основна движеща сила в Шоурум бул. Христо Ботев 64. Деси е с нас вече няколко години, работи с хъс и мотивация, отговорно и строго следи изпълнението на поръчките, важна е за клиентите и приятелите на Дом Хармония. Опитна е, познава в детайли всички продукти и услуги, има бърза мисъл, може много. Контактна, с голям опит в бранша. Майка на девойка и младеж, балансира умело в домашните и служебните задължения.
Наталия Димитрова Консултант Нати - Тя с усмивка ви посреща и изпраща. Наталка е чаровна и търпелива. Клиентите ни я познават от магазин СПАЛНО БЕЛЬО на бул. Стефан Стамболов 19, близо до Пиротска. Тя знае много за спалнята и всички продукти за нея. Може да ви изслуша, да ви покаже и с усмивка да ви изпрати. Тук е нейната сила. Майка на малък чаровник.
Радостина консултант Радост е нашата Радост, весела и обичайно в добро настроение. Радостно приема всички - добре дошли в магазина на Витоша 99, Тя ще се усмихне и в детайли ще направи всички уточнения по поставените въпроси. Всеки ден поддържа връзки с клиенти, ателие и монтажи, успява да синхронизира между работа и лични задължения, отговорна и изпълнителна.
Иво ръководител склад Иво всекидневно изпълнява всички зададени поръчки от склада. Работи в синхрон с всички момичета от магазините. Разпределя поръчки и прави доставки. Услужлив и любезен.
Ивалена - Ива Главен шивач Дом Хармония Тя е отговорник шивашко ателие - Дом Хармония. Инженер по професия, знае как и сигурно може да го изпълни. Когато е трудно, намира начин и пак става. За нея ще кажем: Вълшебната ножица, крои и разпределя задачите на своите колежки. Опитна и сръчна, заслужила е доверие още от създаването на Дом Хармония. Чаровна и усмихната, търсена от всички всекидневно. С търпение и упорит труд, може да направи чудни завеси, текстилни щори, декоративни възглавници, покривки, шалтета и каквото си поръчате. Тя го може.
Наталия - Нати Шивач Нати е дясната ръка в шивашко ателие Дом Хармония. Разбира от всичко, шие бързо и неуморно. За всеки продукт и изделие тя пипа в детайли. Сериозна и практична, може с две ръце да ви направи вълшебства. Както с ножицата, така добре се справя и с машината. Почне ли нещо, значи е станало.
Марияна шивач Шивач от опитните в нашият бранш. Разбира от всичко, шие всекидневно и неуморно. Мила и любезна. Тя умее да изработва перде в детайли. Сериозна и практична, може с две ръце да ви направи чудеса.
Симеонка Шивач Мони е сигурна ръка в шивашко ателие Дом Хармония. Разбира от всичко, шие всекидневно и неуморно. За всеки продукт и изделие тя пипа в детайли. Сериозна и практична, може с две ръце да ви направи вашето перде. Добре се справя с машината.
За да предоставим качествена услуга, www.domharmonia.bg използва бисквитки, някои от които са от изключителна важност да може сайта ни да работи функционално добре. Можете лесно и по всяко време да управлявате бисквитките в настройките на браузъра си.
СЪГЛАСЕН СЪМ