Дом Хармония
виж цялото видео
продължи към уебсайта

Завеси ресни

Има наличност

Завеси - Ресни 8003

Код на продукта: 8003

В модна тенденция са завеси - тип ресни и в нашата селекция от десетки цветове, те ще изглеждат вълшебно във всяка стая.

Те могат да се използват на прозорец или като разделител на стаята, за да придадат индивидуален вид  в зоните на дома ви.

Имаме различни цветове и модели в Дом Хармония от завеси – тип ресни, които може да използвате за повече от луксозен ефект в дома, заведението или офиса. … в действителност имахме един клиент, който ни изпрати снимки на завеса – тип ресни, това което беше направил с тях, трябва да призная, че изглеждаше наистина добре…

Тези завеси – ресни ще добавят богато, елегантно усещане към всяка стая или прозорец и могат да се комбинират с плътна завеса. И ако откриете, че са твърде дълги, те могат лесно да бъдат отрязани с остри ножици към желана дължина.

Голяма част от клиентите ги използват като завеси или прегради -  вместо врати, които изглеждат много по-хубави от нормалните цветни винилови ленти.

Ширина на комплекта  е 3 м. с височина 2.80 м.

Ушиват се допълнително отгоре с перделък или друг вариант за закачане.

  • 60.00лв

За да предоставим качествена услуга, www.domharmonia.bg използва бисквитки, някои от които са от изключителна важност да може сайта ни да работи функционално добре. Можете лесно и по всяко време да управлявате бисквитките в настройките на браузъра си.
СЪГЛАСЕН СЪМ