Назад до Началната страница

Отзиви

Здравейте, Бих искала да благодаря за това, че внесохте много топлина и уют в дома ми с пердетата и завесите, които избрахме от магазина Ви на бул. Цар Борис III 95. За мен беше истинско удоволствие да получа не само професионален съвет, но и увереност и подкрепа от Рени, която дори за миг не се поколеба в нашия избор. Без доброто лично отношение към мен нямаше да съм толкова щастлива от крайния резултат. Бъдете здрави, ценете персонала, който е лицето на фирмата Ви, и все така дарявайте свежест и радост на своите клиенти!

Мария Николова

Искам да благодаря на екипа от магазина на бул.Христо Ботев N64. Страхотни са, съдействаха ми в избора на пердета, сега очаквам да получа поръчката . Препоръчвам магазини ДОМ ХАРМОНИЯ!

Антоанета Ганчева

Уважаеми ,,Дом Хармония” Изказвам, своята благодарност, на целия екип работещ в магазин ,,Дом Хармония” за тяхната търпеливост, компетентност, любовта с която посрещат всеки клиент и не на последно място - на всяка цена, всеки да остане доволен и удовлетворен в избора и изработката. Да бъдете здрави и щастливи, много радост и успехи в личен и професионален план.

д-р Ан Коринова

Прекрасни, пълни с Хармония! Нали знаете, че и моят дом е пълен с вашата Хармония? Да сте живи и здрави, да пълните с Хармония още много домове и тази Хармония да се предаде на душите обитаващи тези домове. Весели Коледни празници.

С. Българенска

Здравейте, С настоящето бих искала да изразя голямата си благодарност на "Дом Хармония" за чудесната работа при подбора и изработката на пердетата за новия дом на моето семейство. С благодарност към професионализма и чудесната изработка!

Диляна Германова

На ,, Дом Хармония” пожелавам да създават уют и хармония в много български домове! Благодаря за професионалното отношение и изключително бързата доставка!

Мирослава Петрова (интериорен дизайнер)

Оставете своето мнение за domharmonia.bg на нашата Facebook страница!

loading...